POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

logo novi


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI



logo novi

POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

Čitaj mi

sef

Poverenik Milan Marinović učestvovao je danas, na otvaranju Prvog sajma studentske stručne prakse u javnoj upravi 2021/2022. godine, koji se održava onlajn, na posebno dizajniranoj digitalnoj platformi, u virtuelnom prostoru Palate Srbija.

Poverenik Marinović je predstavio rad svoje institucije i pozvao sve studente, zainteresovane za rad u javnoj upravi, da obave stručnu praksu kod Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti. On je istakao da je studentska stručna praksa u Službi Poverenika jedinstvena prilika da se studenti upoznaju sa radom jednog nezavisnog državnog organa koji se bavi zaštitom ljudskih prava na obaveštenost, odnosno pristup informacijama od javnog značaja u posedu organa vlasti i prava na zaštitu podataka o ličnosti.

Prvi sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi, koji se održava danas i sutra, okupio je 400 studenata sa državnih univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Novom Pazaru, koji imaju priliku da odaberu stručnu praksu u 18 organa javne uprave (13 državnih organa i pet lokalnih samouprava).


Zbirni mesečni statistički podaci
na dan 29.2.2024.

U PROCEDURI: 13.491
OBRAĐENO: 151.189

Opširnije...