Читај ми

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности примио је 14.05.2021. године писмену одлуку компанијe SA Coca-Cola Services N.V. (компанија је чланица групе The Coca-Cola Company и руковалац је подацима који се у Републици Србији обрађују путем апликације за паметне уређаје Coca-Cola App, која корисницима из Републике Србије нуди различите забавне садржаје) са седиштем у Бриселу, којим ова компанија именује свог представника за Републику Србију, у складу са Законом о заштити података о личности.

Представник ове компаније за Републику Србију је адвокат Ивана Ружичић из адвокатске канцеларије PR Legal, сa седиштем у Београду, Студентски трг 10/4.

У складу са законом, овом представнику се, уз компанију SA Coca-Cola Services N.V., односно уместо ње, Повереник или друго лице може обратити у погледу свих питања у вези са обрадом података о личности, а у циљу обезбеђивања поштовања одредби овог закона.

Повереник поново апелује на друге стране компаније које имају обавезу именовања свог представника у Републици Србији, у складу са Законом о заштити података о личности, да исту обавезу изврше и тиме покажу свест о обавези поштовања владавине права и приватности својих корисника.


 Портал отворених података

Збирни месечни статистички
подаци
 у области доступности
информацијама
 и заштите
података
 о личности

на дан 31.5.2021.
У ПРОЦЕДУРИ: 3.512
ОБРАЂЕНО: 101.066

Опширније...