Читај ми

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности обележиће Дан заштите података о личности у четвртак, 28. јануара 2021. године, са почетком у 11.00 часова.

Услед ситуације која је проузрокована вирусом SARS-CoV-2, ове године Дан заштите података о личности обележиће се у складу са прописаним мерама надлежних органа. Наиме, само говорници и ограничен број представника државних органа биће присутни у свечаној сали Клуба посланика уз поштовање прописаних превентивних мера, док ће сви остали заинтересовани моћи да прате догађај уживо, on-line, путем званичног Youtube канала Повереника, на следећем линку: ;

Говорници су: г. Милан Мариновић, повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности; њ.е. Сем Фабрици, шеф Делегације Европске уније у Србији;  њ.е. Јан Брату, шеф Мисије ОЕБС у Србији; г. Тобиас Флесенкемпер, шеф Мисије Савета Европе у Београду и г. Мајк де ла Роса, директор Мисије УСАИД у Србији.

Помоћник генералног секретара Златко Петровић представиће Публикацију бр. 6 – „Заштита података о личности: Ставови и мишљења Повереника“, која ће истог дана бити доступна на интернет странци Повереника у делу Публикације.


 Портал отворених података

Збирни месечни статистички
подаци
 у области доступности
информацијама
 и заштите
података
 о личности

на дан 31.5.2021.
У ПРОЦЕДУРИ: 3.512
ОБРАЂЕНО: 101.066

Опширније...