ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ


logo novi


ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИlogo novi

ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ

Читај ми

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности обавештава јавност да ће се у понедељак 31. јула 2023. године, с почетком у 12:00 часова, одржати свечано отварање канцеларије Повереника у Нишу, у улици Генерала Милојка Лешјанина бр. 26.

Ово је друга канцеларија Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности која се отвара ван седишта Повереника, након канцеларије у Новом Саду, која је отворена у децембру прошле године, а у плану је отварање још једне канцеларије, у Крагујевцу, у циљу омогућавања грађанима из ових делова Републике Србије да лакше остваре своја права утврђена Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Законом о заштити података о личности.

Свечаном отварању канцеларије ће, поред Повереника Милана Мариновића, заменице Повереника Сање Унковић и чланова колегијума Стручне службе Повереника, присуствовати градоначелница Града Ниша госпођа Драгана Сотировски са сарадницима, којим Повереник Милан Мариновић и овом приликом изражава захвалност на подршци у отварању канцеларије.