ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ


logo novi


ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИlogo novi

ПОВЕРЕНИК
ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА
И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ

Читај ми

sefПовереник Милан Мариновић учествовао је данас, на отварању Првог сајма студентске стручне праксе у јавној управи 2021/2022. године, који се одржава онлајн, на посебно дизајнираној дигиталној платформи, у виртуелном простору Палате Србија.

Повереник Мариновић је представио рад своје институције и позвао све студенте, заинтересоване за рад у јавној управи, да обаве стручну праксу код Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података личности. Он је истакао да је студентска стручна пракса у Служби Повереника јединствена прилика да се студенти упознају са радом једног независног државног органа који се бави заштитом људских права на обавештеност, односно приступ информацијама од јавног значаја у поседу органа власти и права на заштиту података о личности.

Први сајам студентске стручне праксе у јавној управи, који се одржава данас и сутра, окупио је 400 студената са државних универзитета у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Новом Пазару, који имају прилику да одаберу стручну праксу у 18 органа јавне управе (13 државних органа и пет локалних самоуправа).

Збирни месечни

статистички

подаци

на дан 30.6.2024.

У ПРОЦЕДУРИ: 14.543

ОБРАЂЕНО: 158.546

Опширније...