COMMISSIONER
FOR INFORMATION OF PUBLIC IMPORTANCE
AND PERSONAL DATA PROTECTION

logo novi


COMMISSIONER
FOR INFORMATION OF PUBLIC IMPORTANCE
AND PERSONAL DATA PROTECTIONlogo novi

COMMISSIONER
FOR INFORMATION OF PUBLIC IMPORTANCE AND PERSONAL DATA PROTECTION

Version in Serbian only.

Анализа прописа који уређују сектор безбедности са аспекта заштите ;података о личности  је израђена у оквиру пројекта ОЕБС-а „Консолидовање процеса демократизације у сектору безбедности у Републици Србији.  То је прва  анализа прописа из поједине области  након ступања на снагу Закона о заштити података о личности у оквиру које је  обухваћено преко 90 прописа од којих су 34 закони у  области сектора безбедности. Ставови изнети у овој анализи не представљају нужно званични став Мисије ОЕБС-а у Србији.  

https://www.osce.org/sr/mission-to-serbia/473013 

Version in Serbian only.

Истраживање је урађено у оквиру пројекта "Заштита узбуњивача" који спроводи Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, а подржава Амбасада Велике Британије.

powerpointПреузми датотеку

Version in Serbian only.

Едукативни материјали садржани у овом  наслову намењени су обуци лица овлашћених за поступање по захтевима за слободан приступ информацијама од јавног значаја у органима јавне власти, а настали су као резултат анализе сачињене од стране Организације Транспарентност Србија у оквиру пројекта НИП-а „Слободан приступ информацијама - јачање капацитета", реализованог посредством Министарства за државну управу и локалну самоуправу, уз подршку Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, и имају за крајњи циљ унапређење примене Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја.

Преузмите датотеку:
zipАналитички и едукативни материјали.zip
Величина документа: 6MB