Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/vhosts/poverenik.rs/httpdocs/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 109
Rukovodioci Agencije za zaštitu podataka o ličnosti i slobodan pristup informacijama Republike Crne Gore gosti Poverenika - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

logo novi


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI



logo novi

POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

Čitaj mi

slika

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić primio je danas predsednika Saveta Agencije za zaštitu podataka o ličnosti i slobodan pristup informacijama Republike Crne Gore Muhameda Đokaja i direktora Agencije Čedomira Mitrovića i zadržao se sa njima u dugom razgovoru.

Poverenik i njegovi gosti razgovarali su o efektima primene evropske Opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i mogućim problemima u vezi sa tom primenom sa kojima će se suočavati i građani i privredni subjekti Srbije i Crne Gore.

 U razgovoru su analizirani rezultati primene Memoranduma o saradnji koji su Poverenik i Agencija zaključili u decembru prošle godine u Podgorici. Izražena je puna saglasnost i zadovoljstvo povodom saradnje i razmene iskustava koja se odvija u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi i potvrđen interes da se saradnja nastavi.

Poverenik i predstavnici Agencije u potpunosti su saglasni u pogledu potrebe unapređenja saradnje sa nezavisnim organima koji obezbeđuju zaštitu podataka o ličnosti u drugim republikama bivše Jugoslavije, odnosno u pogledu inteziviranja saradnje koja je već uspostavljena potpisivanjem Deklaracije Inicijative 20i7.

Zbirni mesečni

statistički podaci

Na dan 29.3.2024.

U PROCEDURI: 13.460

OBRAĐENO: 153.085

Opširnije...