Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/vhosts/poverenik.rs/httpdocs/plugins/system/falangdriver/falangdriver.php on line 109
Vajber imenovao predstavnika za Republiku Srbiju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

logo novi


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI



logo novi

POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

Čitaj mi

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti primio je 01.10.2020. godine pismenu odluku kompanije Viber Media S.a.r.l. sa sedištem u Luksemburgu, kojom ova kompanija imenuje svog predstavnika za Republiku Srbiju, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Predstavnici ove kompanije za Republiku Srbiju su advokati Zajedničke advokatske kancelarije Marković Vukotić Jovković, sa adresom Vlajkovićeva 12, Beograd.

U skladu sa zakonom, ovom predstavniku se, uz kompaniju Viber Media S.a.r.l. odnosno umesto nje, Poverenik ili drugo lice može obratiti u pogledu svih pitanja u vezi sa obradom podataka o ličnosti, a u cilju obezbeđivanja poštovanja odredbi ovog zakona.

Imenovanju predstavnika ove kompanije prethodilo je inicijalno obraćanje SHARE fondacije, koja je ukazala na istu obavezu.

Poverenik ponovo apeluje na druge strane kompanije koje imaju obavezu imenovanja svog predstavnika u Republici Srbiji, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, da istu obavezu izvrše i time pokažu svest o obavezi poštovanja vladavine prava i privatnosti svojih korisnika u Republici Srbiji.

Zbirni mesečni statistički podaci
na dan 29.2.2024.

U PROCEDURI: 13.491
OBRAĐENO: 151.189

Opširnije...