Čitaj mi

4.10.14.10 

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Milan Marinović, i dekan Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, prof. dr Vladimir Cvetković, danas su potpisali Sporazum o dugotrajnoj obrazovnoj, naučnoj, tehničkoj i poslovnoj saradnji u oblasti školovanja kadrova zaduženih za obradu i zaštitu podataka o ličnosti.

Predmet ovog Sporazuma je organizacija i realizacija kratkog programa studija pod nazivom „Obuka menadžera za zaštitu podataka o ličnosti“, a cilj ovog programa je stručno osposobljavanje i obuka lica za obavljanje poslova zaštite podataka o ličnosti.

Služba Poverenika će za potrebe sprovođenja ovog programa studija imati ulogu nastavne baze Fakulteta bezbednosti i u njoj će se obavljati studentska praksa.

Ovim će predmetni program studija u okviru visokoškolskih ustanova, koji će osposobljavati lica za konkretne i specifične poslove u oblasti obrade i zaštite podataka o ličnosti, postati sastavni deo obrazovnog sistema Republike Srbije.


Zbirni mesečni statistički podaci iz oblasti dostupnosti informacija i zaštite podataka o ličnosti na dan 31.1.2020. U PROCEDURI: 3.919 OBRAĐENO: 87.612

Opširnije...
 Portal otvorenih podataka