POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

logo novi


POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA
I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI



logo novi

POVERENIK
ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI

Čitaj mi

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti obaveštava javnost da će se u ponedeljak 31. jula 2023. godine, s početkom u 12:00 časova, održati svečano otvaranje kancelarije Poverenika u Nišu, u ulici Generala Milojka Lešjanina br. 26.

Ovo je druga kancelarija Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti koja se otvara van sedišta Poverenika, nakon kancelarije u Novom Sadu, koja je otvorena u decembru prošle godine, a u planu je otvaranje još jedne kancelarije, u Kragujevcu, u cilju omogućavanja građanima iz ovih delova Republike Srbije da lakše ostvare svoja prava utvrđena Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Svečanom otvaranju kancelarije će, pored Poverenika Milana Marinovića, zamenice Poverenika Sanje Unković i članova kolegijuma Stručne službe Poverenika, prisustvovati gradonačelnica Grada Niša gospođa Dragana Sotirovski sa saradnicima, kojim Poverenik Milan Marinović i ovom prilikom izražava zahvalnost na podršci u otvaranju kancelarije.

Zbirni mesečni

statistički podaci

Na dan 29.3.2024.

U PROCEDURI: 13.460

OBRAĐENO: 153.085

Opširnije...